Firma "HIDROMEHANIKA" formirana je 1989. godine u Globoderu - Kruševac kao zanatska radnja za remont hidrauličkih i pneumatskih uređaja na poljoprivrednim i građevinskim mašinama.

O nama

 

Njen osnivač i vlasnik, maš. inž. Vučić Dragan, je nakon 20 godina radnog iskustva u industriji hidraulike i pneumatike PPT Trstenik i nakon stručnog usavršavanja u "LINDE COOPERATION" u Nemačkoj svoje znanje preneo u privatan biznis i stvorio firmu za remont, proizvodnju i prodaju hidrauličkih uređaja, uređaja kočione i industrijske pneumatike, građevinske i poljoprivredne mehanizacije, zaptivnog materijala i druge prateće opreme.

O nama

 

Nekada zanatsko trgovinska radnja, a od 2009. privredno društvo za proizvodnju promet i usluge, "HIDROMEHANIKA" D.O.O. je danas ozbiljna porodična firma uz koju se veže profesionalizam, odgovornost i kvalitet. Firma poseduje kompletno opremljenu mašinsku radionicu, kao i ispitne stolove za ispitivanje svih vrsta i veličina hidrauličkih i pneumatskih uređaja gde radi tim iskusnih stručnjaka mašinske struke od 15 stalno saposlenih radnika.

O nama

 

"HIDROMEHANIKA" D.O.O. kao firma se neprestano razvija i širi svoju delatnost, o čemu svedoči podatak da sarađuje sa preko 500 privatnih i društvenih firmi u zemlji i inostrnstvu. Ovlašćeni je distributer ili diler nekoliko renomiranih svetskih proizvođača hidrauličkih uređaja, delova i opreme.

O nama

 

Sedište firme se nalazi u Globoderu – Kruševcu, a od 2003. godine oformljeno je predstavništvo sa prodavnicom u Novom Sadu.

O nama