Firma "HIDROMEHANIKA" D.O.O. u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda koji su rezultat uspešnog funkcionisanja veze između projektnog dela firme sa kompjuterskom podrškom i kompletno opremljene mašinske radionice u kojima radi tim iskusnih stručnjaka mašinske struke.

U procesu proizvodnje koristimo komponente i repromaterijale poznatih svetskih proizvođača čiji smo mi direktni uvoznici ili ovlašćeni distributeri, što nas u pogledu cena i kvaliteta svrstava među najkonkurentnije firme u zemlji. Nastojimo da zadovoljimo sve zahteve kupaca i da proizvode prilagodimo njihovim potrebama.

Firma HIDROMEHANIKA D.O.O. u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda koji su rezultat uspešnog funkcionisanja veze izmedu projektnog dela firme sa kompjuterskom podrškom i kompletno opremljene mašinske radionice u kojima radi tim iskusnih strucnjaka mašinske struke.

U procesu proizvodnje koristimo komponente i repromaterijale poznatih svetskih proizvodaca ciji smo mi direktni uvoznici ili ovlašceni distributeri, što nas u pogledu cena i kvaliteta svrstava medu najkonkurentnije firme u zemlji.

U proizvodnji nastojimo da zadovoljimo sve zahteve kupaca i da proizvode prilagodimo njihovim potrebama.

 

Hidraulički i pneumatski cilindri

Hidraulički agregati

Hidrauličke prese

Hidraulički liftovi i platforme

Dogradnje